Overhaling 8-11 hk K

Hei, vi kunne vært interessert i å høre hvor mye det kommer på ved overhaling. Vi har en 8-11 K. Forstår at det sikkert avhenger av deler osv., men dere har sikkert litt erfaring med hva det normalt dreier seg om? Hører gjerne fra dere.

Overhaling kan være så mangt, men ofte er det nok å demontere topp og sylinderblokk på denne motoren, for videre og slipe ventiler, frese ventilseter, bytte ventilfjærer og stempelfjærer. Det må selvfølgelig nye pakninger på de delene som har vært demontert, når disse monteres igjen. Forgasser og magnet bør også sjekkes over, hvis det er en stund siden dette er gjort.

Dette er en motor som begynner å bli en del år, så her må vi også ha et forbehold om at ikke topp, sylinderblokk og manifoil er rustet og er tynn i godset. Det er veldig vanskelig å gi en nøyaktig pris, men hvis det er snakk om de tingene som nevnt vil man havne på rundt 15000,-. Hvis magneten skal overhales, er dette ekstra. Hvis motoren skal reingjøres for rust og gammel lakk, for videre å lakkes, er dette en ekstra jobb på ca. 15 timer.