Tosylindret motor – hvilken?

Jeg har begynt å fikse opp en gammel basbåt fra 50-tallet og i den står en tosylindret Marna-motor.
Jeg trenger diverse deler til denne, blant annet nedre del (kanskje begge deler) av eksosmanifolden. Ellers så er jeg usikker på hva som må/bør skiftes på en slik motor, den har stått ganske lenge nå, og trenger vel både oljeskift, nye plugger osv. Bør vel kanskje skifte stempelringer og hone sylinder også? Hadde vært flott om jeg kunne fått litt tips fra dere om hvilke deler som bør skiftes, og eventuell pris på disse delene. Gjerne også hvilken type olje som skal brukes.
Er ikke sikker på hvilken type motor det er nøyaktig, men legger ved et par bilder av motoren som også viser eksosmanifold som må skiftes.

Hallo
det er laget 3 forskjellige 2 syl. Marna motorer, derfor må vi vite mere. Den ene type K fra krigens tid til ca 1950 har 3 store deler, fra øverst til bunn—topplokk – sylinder – bunnramme. Den som kom etter K type, heter R2 og har bare 2 deler, med veivhus med sylinder støpt i et stykke og topplokk oppe på sylinder. Dernest har vi type MB10A som er den siste og er fra 1970 og til dags dato. Også den har bare veivhus med topplokk på og er bare El.startet med dynastarter. Kom igjen med flere opplysninger, så skal vi prøve å hjelpe deg.