Vridbar propell, trekkrør, thrustlager

Jeg har gått til anskaffelse av en overhalt Marna R2. Denne skal skifte ut en Sabb ensylindret diesel. I denne så er det aksel som forskyves ved vridning av propellen (har kun et kort hylserør).
 
Kan Marna levere hylserør og aksel etter mål, – eventuelt komplett propellutrusning?

Hallo
Marna type R2 har et helt annet system for vridning av propeller enn Sabb har. Vi har et trekkrør uten på prop.aksel, mens Sabb beveger selve akselen. Hos Marna, er det trekkrøret som beveger seg frem og tilbake, og propelltrusten på Marna tas opp inne i koplingsboksen siden akselens står stille (ikke beveger seg  frem og tilbake), Sabb har en pokkenholt-klosse eller skive bak på stevnen, som tar opp propeller-trusten. Vi kan levere et komplett vripropellannlegg til deg, (Aksel-trekkrør-stevnhylse og propellhode 2 vinget)

Hvorvidt det er mulig å bygge om Sabb reversering system, er vi ikke sikre på. Marna har en reversering som i funksjon beveger trekkrøret frem og tilbake ca 20 m.m. med påvirke trekkrøret med en skive som skrues på trekkrøret. Med hjelp av et slags 8 tall klypeholder, som du finner helt bak på motoren. Kanskje Sabb prop.akselen kan få påskrudd en skive på samme måte? Vi kan tilby deg bare hylse (vi bruker både inv. og utv. stevnlager med hylserør mellom), aksel 25 m.m. diam. kan leveres etter mål, dette gjelder også trekkrør.

Mvh Marna Motor